Start Stuguthyrning Husvagnscamping Uthyrning av skotrar

och båtar

Hitta till oss Kontakta oss

Adolfströms camping

Vi finns i Adolfström, vid Laisälven, där vägen slutar (eller kanske börjar), och där vildmarken tar vid. Vi kan ordna allt för dig som kanske bara vill hyra en stuga, för dig som vill campa och klara dig själv, eller för dig som vill ha ett skräddarsytt paket, eller en konferens.

I området finns både sjöar och strömmande vatten. Vi har också flera omkringliggande tjärnar dit du lätt promenerar. Det finns också en mängd fjällsjöar dit man kan flyga. Till Lutaure kan vi också ordna transport med fyrhjuling. Vid Lutaure's utlopp börjar en fantastisk fiskesträcka enbart för flugfiske.
Vintertid kan du hyra skoter, med eller utan kälke/pulka. Du kan ta dig långt in i fjällvärlden, fiska efter röding och öring, göra trevliga utflykter och laga din mat över öppen eld. Vi arrangerar också guidade turer efter kundens önskemål.

Bra att veta: Vi har egen bensinmack för självbetjäning med bankkort (95oktan och diesel)                                                                                                                                                                           Fiske vid Laddve, som ligger i anslutning  till campingen, är sommartid ett
                                                                                                                                                                             uppskattat fiskevatten med både stor öring som röding.
 Antal besökare från 2016-03-06