Start Stuguthyrning Husvagnscamping Uthyrning av skotrar

och båtar

Hitta till oss Kontakta oss

Med tanke på den mycket allvarliga brittiska covidvarianten som nu håller på att få fäste, vill vi att de rekommendationer som finns i region norr- och västerbotten följs!

På hemsidan för region Västerbotten står mycket tydligt:

”Du som vistas i Västerbotten ska inte göra onödiga resor i eller utanför regionen.”

Även region Norrbotten framför samma information: Åk inte på några resor, vi är mitt i en pandemi" (smittskyddsläkare Anders Nystedt).

Det har varit ett tufft år, vi längtar alla efter vaccin och att allt ska återgå till det normala. Tyvärr är läget nu mer allvarligt än i våras, och det är allmänt känt att man kan vara smittsam utan att uppvisa symtom.  Har man nyligen testat sig för covid-19 så glöm inte att testet är en färskvara, du kan testa dig och få ett negativt besked men åter riskera att smittas dagen därpå. Att chansa och tro att man ska drabbas lindrigt eller ”göra bort det” är både dumdristigt och egoistiskt. Sjukvården är redan ytterligt belastad, onödiga tillbud p.g.a. fylla, skoteråkning eller annat måste undvikas! Vi måste fortsätta att visa tålamod, hänsyn och gott omdöme.

Tack för att ni respekterat att vi fortsätter hålla receptionen stängd liksom stora delar av ordinarie verksamhet under våren 2021 och vi hoppas att rekommendationerna ska följas i det sköra läge som råder just nu.

Fiskekort finns till försäljning via nätet och garaget hålls fortsatt stängt. Till de som nyttjar servicehuset: uppehåll er max 3 personer i varje sektion för att säkerställa att det inte blir trängsel.

Vid frågor kontakta Rolf på telefon 070-362 30 16, ring dagtid mellan 09-15.  

 Hälsar, Rolf och Karin Sundqvist

Adolfströms camping

Vi finns i Adolfström, vid Laisälven, där vägen slutar (eller kanske börjar), och där vildmarken tar vid. Vi kan ordna allt för dig som kanske bara vill hyra en stuga, för dig som vill campa och klara dig själv, eller för dig som vill ha ett skräddarsytt paket, eller en konferens.

I området finns både sjöar och strömmande vatten. Vi har också flera omkringliggande tjärnar dit du lätt promenerar. Det finns också en mängd fjällsjöar dit man kan flyga. Till Lutaure kan vi också ordna transport med fyrhjuling. Vid Lutaure's utlopp börjar en fantastisk fiskesträcka enbart för flugfiske.
Vintertid kan du hyra skoter, med eller utan kälke/pulka. Du kan ta dig långt in i fjällvärlden, fiska efter röding och öring, göra trevliga utflykter och laga din mat över öppen eld. Vi arrangerar också guidade turer efter kundens önskemål.

Bra att veta: Vi har egen bensinmack för självbetjäning med bankkort (95oktan och diesel)                                                                                                                                                                           Fiske vid Laddve, som ligger i anslutning  till campingen, är sommartid ett
                                                                                                                                                                             uppskattat fiskevatten med både stor öring som röding.
 Antal besökare från 2016-03-06